ΠΑΠΑΕΥΘΥΜΙΟΥ | Οπτικά ~ Ακουστικά

0   σχόλια



Η διεύθυνση του blog η Ιστοσελίδα σας: www.opto-vision.gr

Η Σελίδα σας στο FACEBOOK: http://www.facebook.com/optovision

Η Σελίδα σας στο TWITTER :  https://twitter.com/optovisionpapae



Περιγραφή του blog-Ιστοσελίδα-επιχείρησή σας: Ο Δημήτρης Παπαευθυμίου πρωτοξεκίνησε την επαγγελματική του δραστηριότητα στο χώρο των οπτικών πρίν 30 χρόνια σ' ένα σχετικά μικρό κατάστημα στην οδό Εμμανουήλ Μπενάκη. Μετά από μερικά χρόνια μεταφέρθηκε στο νέο του κατάστημα οπτικών στην πλατεία Κάνιγγος όπου στεγάζεται μέχρι και σήμερα.

Η αγάπη και το πάθος του για την οπτική τέχνη και τις τεχνικές της όρασης γρήγορα τον ανέδειξαν σε άριστο τεχνίτη και εφαρμοστή φακών επαφής, βρίσκοντας μεγάλη ανταπόκριση από τον κόσμο που τον εμπιστεύτηκε, δημιούργησε άλλο ένα νέο καταστήμα οπτικών στήν περιοχή του Αιγάλεω.

Παράλληλα αναπτύχθηκε και στον χώρο των ακουστικών βαρηκοΐας με πολύ μεγάλη επιτυχία ως ειδικός ακοοπροθετιστής για άτομα με χαμηλή ακουστική ικανότητα. Στα καταστήματα Παπαευθυμίου υπάρχουν τα τμήματα οπτικών ειδών, εφαρμογής φακών επαφής και ακουστικών βαρηκοϊας και είναι εξοπλισμένα με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας.

Οι έμπειροι και καλά καταρτισμένοι συνεργάτες του καθώς και οι γιοι του Αλέξανδρος και Κωνσταντίνος βρίσκονται επί ποδός για να συνεισφέρουν στην καλύτερη και αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση των αναγκών των ανθρώπων εκείνων που τόσο τους αγάπησαν και τους εμπιστεύθηκαν τα πολυτιμότερα αγαθά τους: την όραση και την ακοή τους.


Με Εκτίμηση ΠΑΠΑΕΥΘΥΜΙΟΥ | Οπτικά, Ακουστικά Βαρηκοΐας, Φακοί Επαφής, Γυαλιά Οράσεως, Γυαλιά Ηλίου.


and Blogger Template